Monday, August 20, 2007

Η «ΘΕΤΙΚΗ» ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


Η κυβέρνηση επέτρεψε την λειτουργία τζαμιού – πολιτιστικού κέντρου στην Αθήνα! Το Ισλάμ έρχεται… Κι όχι μόνον αυτό… Εκατομμύρια άλλοι, ανεξαρτήτως φυλής ή θρησκεύματος, καταφθάνουν στην «φιλόξενη» χώρα μας καθιστώντας την, πρώτη σε ποσοστά μεταναστών απ’ όλη την Ευρώπη. Πάνω από 15 ή και 20% του πληθυσμού, είναι αυτή τη στιγμή ξένοι, όταν στην Ιταλία είναι 3% και στην Γερμανία 9%!
Επειδή ούτε ξαφνικά πλουτίσαμε, ούτε χάσαμε κανένα πολεμο ώστε να μας επιβληθούν οι έποικοι, είναι απορίας άξιον το ποίοι μας τους φόρτωσαν… «Απορία», τρόπος του λέγειν, διότι υπεύθυνοι είναι ασφαλώς οι κυβερνώντες…
Αλλά γιατί; Ποια «ατράνταχτα» επιχειρήματα έχουν; Αναφέρουμε πιο κάτω τα κυριότερα και απαντούμε καταλλήλως:


1. Οι μετανάστες, συνεισφέρουν στο δημογραφικό. Την ώρα που οι Έλληνες δεν κάνουν πολλά παιδιά, κάνουν γι’ αυτούς οι μετανάστες. Σύμφωνα με τους συντηρητικούς τύπου «Παυλόπουλου», η Ελλάδα θα «ανθίσει»! Πακιστανόπουλα, Τουρκόπουλα, Αλβανόπουλα, Αφρικανόπουλα, Κινεζόπουλα κλπ θα μας «σώσουν»!
Η απάντηση: Αλήθεια, από τι θα μας σώσουν; Από την εξαφάνιση; Μα αφού δεν θα υπάρχουν ελληνόπουλα…
2. Τα παιδιά των μεταναστών θα αφομοιωθούν πλήρως απ’ την ελληνική κοινωνία, μέσω της ελληνικής κουλτούρας.
Η απάντηση: Αντίθετα με το παρελθόν, όπου οι μετανάστες απομονώνονταν σε μια χώρα, σήμερα «επικοινωνούν» καθημερινά με την πατρίδα τους, μέσω τηλεφώνου, δορυφορικής τηλεοράσεως, ίντερνετ κλπ. Το σπίτι τους είναι και θα παραμείνει ξένο, μαζί με την κουλτούρα τους. (Φυσικά ούτε παλαιότερα αφομοιώνονταν, πλην μιας μειοψηφίας. Σήμερα η «αφομοίωση» δεν πρόκειται να ξεπεράσει το 1%)
3. Θα αφομοιωθούν μέσω της «ορθοδοξίας»
Η απάντηση: Σε συνέχεια του προηγουμένου, είναι κι αυτό ένα επίσης συντηρητικό «επιχείρημα». Γι’ αυτό ίσως , τους φτιάχνουμε και επίσημα πλέον τζαμιά, (διότι ανεπίσημα, λειτουργούν εδώ και χρόνια, δεκάδες). Εκτός αυτού, γιατί οι Ορθόδοξοι Βούλγαροι, οι ορθόδοξοι Ρώσοι, οι ορθόδοξοι Γεωργιανοί κλπ να γίνουν … «ορθόδοξοι Έλληνες»; Απλώς θα φτιάξουν σιγά – σιγά, τις δικές τους ορθόδοξες εκκλησίες. Το ίδιο και οι καθολικοί.
4. Δεν υπάρχουν φυλές. Οπότε τι έλληνας, τι Τούρκος, τι Ινδός, τι Μαλαισιανός…
Η απάντηση: Το ισοπεδωτικό αυτό επιχείρημα, έρχεται κατόπιν συνήθως, της αποτυχίας των προηγουμένων «περί αφομοιώσεως» και είναι επίσης το κυρίαρχο επιχείρημα των πάσης φύσεως αριστερών. Πρώτον: Η σύγχρονη επιστήμη – μέσω της ανακαλύψεως του DNA – δικαιώνει όλες τις θεωρίες, από το «όμαιμον» του Ηροδότου, μέχρι την όποια θεωρία διαφορετικότητας στις μέρες μας. (Στις πολυπολιτισμικές Η.Π.Α. η μόδα είναι σήμερα, η εύρεση – μέσω του DNA – της καταγωγής των «αφομοιωμένων αμερικανών πολιτών!). Δεύτερον: Ότι και να συμφωνήσουμε οι ντόπιοι, μεταξύ μας, μένει να συμφωνήσουν και οι αλλοδαποί. Και αυτοί έιναι πολύ πιο σίγουροι από εμάς, ότι υπάρχει η δική τους φυλή.
5. Οι μετανάστες μεταφέρουν ιδέες , πρακτικές, πολιτιστικά στοιχεία από τις χώρες τους, που πλουτίζουν και δίνουν χρώμα στην χώρα μας.
Η απάντηση: Είναι αλήθεια ότι χρειαζόμασταν ιδέες Αλβανίας πρακτικές Πακιστάν και πολιτιστικά στοιχεία Κογκό. Εν πάσει περιπτώσει, μπορούμε να αγοράσουμε και κανέναν βιβλίο, ξέρετε… Όσο για το χρώμα… προτιμούμε την «ηλιοθεραπεία».
6. Μείωσαν τον πληθωρισμό. Αύξησαν το ΑΕΠ. Συνέβαλαν στην ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ. Αύξησαν τα έσοδα των τραπεζών και των ασφαλιστικών ταμείων. Δημιούργησαν νέες θέσεις εργασίας.
Η απάντηση: Το τελευταίο επιχείρημα, είναι της μόδας… Απαιτεί όμως θράσος να το αναφέρεις. Πράγματι κάποια σούπερ – μάρκετ αύξησαν τις θέσεις εργασίας για να εξυπηρετούν άλλωστε, τους μετανάστες. Οι θέσεις όμως που πήραν, είναι εκατονταπλάσιες… Ναι, αυτές που δεν πάνε οι έλληνες…
(Στα βενζινάδικα, ή τη λαχαναγορά που κάποτε βγάζαμε μεροκάματο σαν φοιτητές, για να μην φορτώνουμε τους γονείς μας επιπλέον βάρη, ή ακόμα στην φύλαξη παιδιών ή στο καθαρισμό σπιτιών όπου η κάθε φτωχή νοικοκυρά συμπλήρωνε τα προς το ζην).
Όσο για τον πληθωρισμό, πράγματι μειώθηκε.. Και ο κύριος υπεύθυνος γι’ αυτό το κατόρθωμα, είναι οι μετανάστες μέσω της μείωσης του κόστους εργασίας! Ας μειώσουν κι άλλο τα μεροκάματα λοιπόν! Την ίδια ώρα ευημερούν οι τράπεζες μέσω των υπέρογκων επιτοκίων δανεισμού και βουλιάζουν τα ασφαλιστικά ταμεία, όχι λόγω γηράνσεως, αλλά λόγω χρηματιστηρίου και ομολόγων. (Ό,τι κι αν κάνουν οι μετανάστες, μόνο τα «λαμόγια» θα πλουτίσουν).
7. Να μιμηθούμε τις χώρες της Δυτ. Ευρώπης. Όπως π.Χ. το μοντέλο ενσωμάτωσης της Ολλανδίας, που θεωρείται και το πιο πετυχημένο.
Η απάντηση: Δεν είναι υπερβολή. Αν μπορούσαν, σήμερα οι Ολλανδοί, θα τους έριχναν όλους στη θάλασσα! Ο λόγος που τους δέχθηκε αρχικά ήταν – όπως κι εδώ – η έλλειψη εργατικών χεριών και ότι θα έφευγαν πάλι για τις χώρες τους. Όσο για τα’ άλλα κράτη, γνωστή η πρόσφατη ψήφος των Γάλλων στο Σαρκοζί με τις άκρως αντιμεταναστευτικές θέσεις (ασχέτως, αν αποδειχθεί στο τέλος, καιροσκόπος) και η πολιτική απάντηση της σοσιαλίστριας Ρουαγιάλ) για αναμορφωτήρια στρατιωτικού τύπου!
Στην Ελλάδα όμως έχουμε παραλύσει! Από φόβο μπροστά στην παντοδυναμία των ΜΜΕ και άρα του διασυρμού μας; Από φόβο για τις παρακρατικές συμμορίες, που βαφτίζουν ναζί , τους φτωχούς και τους ανέργους Έλληνες που αντιδρούν; Από τις διαβεβαιώσεις όλων σχεδόν των κομμάτων για το ορθόν των αποφάσεών τους; Από τα δισεκατομμύρια που ξοδεύονται για «αντιρατσιστική» προπαγάνδα κάθε είδους, από υπουργεία και «Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις»;

Ας είναι… Όπως οι Συβαρίτες, περιμένουμε απλά να πεθάνουμε ήσυχα… Αμφιβάλλω όμως, αν μας αφήσουν ακόμα κι αυτό να κάνουμε, όταν καταλάβουν πόσο αδύναμοι ήμαστε. Σαν τους μαλθακούς Συβαρίτες, θα βρεθούμε δούλοι ή νεκροί πριν της ώρας μας…. Βέβαια δεν ήμαστε όλοι Συβαρίτες, ούτε «λαμόγια», ούτε παρακρατικοί…
Και μαζί με εμάς, η πλειοψηφεία του ελληνικού λαού – όσο κι αν φαίνεται απίστευτο στους κρατούντες. Τα επιχειρήματά τους, τελειώνουν…
Κι ο λαός, θα τους απαντήσει την κατάλληλη ώρα…

No comments: